KC MEANDER

Grow with the Flow

Recensies

Minette Relleke (moeder van Koen, Lars & Finn)

"Ik ben al 13 jaar heel erg blij met Meander. Omdat onze kinderen er graag zijn (en waren), om de rust, de aandacht, de openheid en de vriendelijke sfeer. Maar ook de voortdurende ontwikkeling. Breinleren...I love it! "

 

Chantal van Hout (moeder Ivy)

"Meander is een hele fijne basisschool. Mijn dochtertje zit nu bij de kleuters in groep 1 en gaat elke dag met heel veel plezier naar school. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen, maar ook voor ons als ouders, wat ik heel erg prettig vind. De communicatie verloopt heel goed, en wij worden van alles goed op de hoogte gehouden via de school-app. Vooral nu in deze gekke Corona-tijd is het fijn om toch te zien en horen wat er allemaal gebeurt in de klas d.m.v. leuke filmpjes en foto’s. Het is een gezellige school waar mijn dochtertje de komende jaren vast nog een leuke en leerzame tijd zal gaan hebben!"

 

Raymond Westerhout (vader Milan Ray & Dewi Mae)

" Kc Meander is voor onze kinderen een school waar ze met veel plezier naar toe gaan en blij weer van thuis komen.  Twee belangrijke pijlers die laten zien dat onze kinderen echt op hun plek zijn op Meander. Als ouders vinden we het heel fijn dat er heel duidelijk gecommuniceerd wordt. Van de directrice tot aan de conciërge merk je de betrokkenheid. "