KC MEANDER

Grow with the Flow

Buitenschoolse opvang

 

Bij ons maken kinderen de dag! Kinderen mogen bedenken wat we gaan doen en wij raken geïnspireerd door hen en denken met ze mee. Elke middag worden er twee open activiteiten georganiseerd. Wij zorgen ervoor dat elke leeftijdsgroep hierin uitdaging vindt. Wij gaan er vaak op uit en spelen vaak heerlijk in de natuur. Maar we nemen de natuur ook mee naar binnen. Zo hebben we een terrarium en knutselen we met dingen die we buiten vinden. Lekker creatief bezig en mooie kunstwerkjes maken.

Kinderen leren van elkaar 

Meander is een mooie locatie met peuteropvang en een BSO. Wij vormen samen met de basisschool een Kindcentrum en zijn gevestigd in Maaspoort in Den Bosch. Wij maken dan ook gebruik van de mogelijkheden in dit gebouw, zoals de bibliotheek. Ook vinden wij dat kinderen veel van elkaar kunnen leren en niet alleen van ons. Daarom zitten er verschillende leeftijden bij elkaar in de groep. Zo kunnen wij een gericht aanbod doen van activiteiten en workshops. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met vriendjes en vriendinnetjes kan spelen en op deze manier maken wij dat mogelijk binnen onze kinderopvang.

Bij ons spelen groepen met verschillende leeftijden door elkaar, want wij zijn ervan overtuigd dat kinderen ook van elkaar leren. Bovendien hebben we een leuk activiteitenprogramma en zijn we veel bezig met de natuur. Een fijne plek om op te groeien.

 

Lees meer via de volgende link: Meander kinderopvang : Kanteel