google96c474b6b8c3c2d4.html

Bibliotheek 's-Hertogenbosch

 

 

De schoolBIEB

Binnen Kindcentrum Meander bevindt zich een schoolBIEB. Deze schoolBIEB heeft een uitgebreide collectie boeken die de leerlingen en leerkrachten kunnen lenen. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe boeken. Op die manier proberen we lezen aantrekkelijk te houden.

De kinderen van het Kindcentrum worden automatisch lid van de schoolBiEB en ontvangen daarvoor een speciaal pasje. Dit pasje wordt op school bewaard.

Openingstijden

De bieb is iedere ochtend open, van 8:30-9:30 voor inloop. Daarnaast zijn er speciale uitleentijden op woensdag voor de kleutergroepen en groep 3. De kleuters lenen 1 boek, de kinderen van groep 3 lenen normaal 1 boek en eens in de maand een tweede boek.

De kinderen mogen hun boeken 3 weken houden. Ze krijgen een bonnetje mee waarop een inleverdatum staat.

We blijven altijd op zoek naar papa's, mama's, oma’s of opa’s die ook willen komen helpen in de schoolBiEB. Heeft u interesse? Meld dit bij de leesconsulent: Ellen Verschuren, via e.verschuren@bibliotheekdenbosch.nl.

 

Leesconsulent

Iedere vrijdagochtend is Ellen Verschuren, leesconsulent van Bibliotheek ’s-Hertogenbosch, aanwezig. Zij weet alles van lezen en boeken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u bij haar terecht.

 

Siep

Kent u Siep al? Siep is een vrolijke kikker die heel veel van lezen houdt en het leesplezier van kinderen stimuleert. Hij ‘woont’ niet alleen in onze schoolBiEB, maar ook in stadsBiEB Centrum en stadsBiEB Rosmalen.