google96c474b6b8c3c2d4.html

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang op Meander staat voor een vertrouwde plek waar jij met je vrienden een mooie tijd kan beleven na school. Een plek waar vaste pedagogisch medewerkers voor je klaar staan. Hier kan jij na school heerlijk de natuur ontdekken, buiten je energie kwijt in mooie sport en spel activiteiten, creatief aan de slag met allerhande materialen of je culinaire kant ontdekken. Boven alles een plek waar jij gewoon lekker jezelf kan zijn! Vanuit onze kennis en ervaring werken wij samen aan de toekomst van uw kind. Dag in, dag uit.  

Kinderen hebben echt inspraak

Bij Meander hebben de kinderen echt inspraak. Kinderen beslissen mee over het activiteitenaanbod, de cursussen die wij onder BSO-tijd aanbieden, het spelmateriaal wat wij voor de groep kopen en de inrichting van de ruimtes. Maar ook gedurende de dag laten wij ieder kind de ruimte om zijn of haar stem te laten horen. Wij dragen ideeën aan, maar de kinderen bepalen wat ze de middag gaan doen.

Schoolvakanties

Gedurende de schoolvakanties is BSO Meander de gehele dag geopend. Met de vaste enthousiaste pedagogisch medewerkers en een uitdagend en afwisselend programma maken wij van iedere vakantie een feest. Want wat is er nu mooier dan samen met je vrienden vanuit een vertrouwde omgeving op avontuur te gaan. Naast het afnemen van een BSO pakket voor een geheel schooljaar is er ook de mogelijkheid tot het afnemen van flexibele vakantieopvang en incidentele vakantieopvang. De flexibele vakantieopvang biedt de gelegenheid om (extra) vakantieopvang aan te vragen met plaatsingsgarantie. Dit kan tot uiterlijk één maand voor aanvang van een schoolvakantie. 
De incidentele opvang kan binnen één maand voor aanvang van de schoolvakantie aangevraagd worden, maar geeft geen plaatsingsgarantie. 

 

Kies je voor Meander dan kies je voor:
  • buitenschoolse opvang en onderwijs onder één dak
  • een locatie met natuurbeleving hoog in het vaandel
  • een individuele benadering van het kind
  • een goede samenwerking met het basisonderwijs

 

locatiemananger

Anne Barnhoorn

abarnhoorn@kanteel.nl