google96c474b6b8c3c2d4.html

Aanmelden

Kennismaken en aanmelden

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u, bij het lezen van al die mooie ontwikkelingen in ons Kindcentum, bijzonder veel interesse heeft in Meander. Ook als u al van plan bent om uw zoon of dochter aan te melden maken wij graag een afspraak met u.

Weliswaar hebben we in het voorjaar altijd een open dag maar mogelijk dat deze dag u niet schikt of u heeft de voorkeur voor een persoonlijke rondleiding en gesprek.  Neem gerust contact met ons op (073-8225300) zodat we een persoonlijke afspraak met u kunnen maken. Tijdens deze afspraak wordt u rondgeleid door de directeur van ons Kindcentrum. Een collega uit de onderbouw vertelt u in de groep kort wat meer over het werken en ontwikkelen in ons Kindcentrum. Tot slot heeft u de gelegenheid om met de directeur in gesprek te gaan en (onder het genot van een kop koffie of thee) al uw vragen te stellen.

 

Aanmelding van kinderen

Door middel van het invullen en inleveren van het aanmeldingsformulier laat u aan ons weten dau u uw zoon of dochter graag naar Kindcentrum Meander wilt laten gaan. Het formulier staat bij de praktische informatie op deze website. U kunt het formulier ook bij ons ophalen of we kunnen het aan u mailen.
Zodra wij het formulier beoordeeld hebben laten we u weten hoe de procedure er op weg naar de 4e verjaardag van uw kind uit ziet. We staan daarbij stil bij het intakegesprek en de kennismaking voor u en uw kind met de nieuwe groep en de nieuwe groepsleerkrachten.

Op Meander zijn in principe alle kinderen toelaatbaar en wordt er geen wachtlijst gehanteerd.

 

Indien u uw zoon of dochter aan wilt melden voor een onderdeel van de opvang (peuterarrangement, dagopvang, buitenschoolse opvang) kunt u contact opnemen met Kanteel: www.kanteel.nl